Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 3 ανήλικους για κλοπές και ληστείες σε περαστικούς – Αναζητούνται 7 συνεργοί τους

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 3 ανήλικους για κλοπές και ληστείες σε περαστικούς – Αναζητούνται 7 συνεργοί τους

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κλοπές και ληστείες στην Ηλιούπολη. Κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε βάρος τριών περαστικών.

Αναζητούνται επτά συνεργοί των τριών ανηλίκων για κλοπές και ληστείες στην Ηλιούπολη. Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής (14.08.2022) αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), πέρασαν χειροπέδες σε τρεις ανήλικους, για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία. Μία ημέρα πριν (13.08.2022), οι τρεις
ανήλικοι μαζί με επτά αγνώστους συνεργούς τους, με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, ακινητοποίησαν τρία άτομα και τους αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους τρεις και τους οδήγησαν στο Τ.Α. Ηλιούπολης, όπου και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το τσαντάκι και το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει από τα θύματα.

Επιπλέον συνελήφθησαν οι γονείς των δύο ανήλικων δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ του τρίτου αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις