Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό από τη 1 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί

Καιρός: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό από τη 1 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί

Όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, θέμα χρόνου είναι οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα που αποφασίστηκαν όσο ο καιρός… επιμένει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη με τις αποφάσεις για προληπτικά μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία για το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Το πρώτο που φαίνεται να έχει «κλειδώσει», είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στον Κηφισό από τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 15.10.2021, ως και τις 08:00 το πρωί. Αυτό λένε οι πληροφορίες πως αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, με αντικείμενο τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η τηλεργασία την Παρασκευή (15.10.2021), το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 3 έως τις 6 τα ξημερώματα είναι ακόμη κάποια από τα μέτρα που έπεσαν στο τραπέζι και μένει να φανεί ποια από αυτά θα προκριθούν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις