Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Αυτή θα είναι η εικόνα 25-28 Ιανουαρίου

Καιρός – Αρναούτογλου: Αυτή θα είναι η εικόνα 25-28 Ιανουαρίου

ΚΑΙΡΟΣ. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, τονίζει σε μήνυμά του στο Facebook ότι δεν θα υπάρξει “καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές ημέρες ακόμα”…

Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες; Μεταξύ άλλων, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου γράφει: “ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ για αρκετές ημέρες ακόμα οπως τονίζεται άλλωστε ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3! Δεν αναμένεται καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές ημέρες ακόμα ούτε από πλευράς βροχών (παρατεταμένη ανομβρία σε μεγάλο τμήμα της δυτικης και η ηπειρωτικής χώρας) αλλά ούτε και από πλευράς θερμοκρασίας η οποία θα σημειώσει κάποια πρόσκαιρη πτώση την ερχόμενη Παρασκευή στην Ανατολική όμως μόνο Ελλάδα.

Από τις 25-27 όμως του Γενάρη ο καιρός αναμένεται σταδιακά να αρχίζει να μαλακώνει τα μεσημέρια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κάποια μικρή πιθανότητα για κάποιες τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά κυρίως το Σ/Κ 25-26/1 και ίσως λίγο περισσότερες και σε άλλα τμήματα της χώρας προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε και στις αρχές του επόμενου χωρίς και πάλι τη θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη μεταβολή!”

Δείτε την ανάρτησή του και το σχετικό διάγραμμα:

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα!Για όσες και όσους δεν διαβασαν την ανάρτησή μου το Σαββατοκύριακο:…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Sonntag, 19. Januar 2020

Πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ

Ο καιρός την ΤΡΙΤΗ 21-01-2020: Στα δυτικά και βόρεια γενικά αίθριος. Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Ο καιρός την ΤΕΤΑΡΤΗ 22-01-2020: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Από το βράδυ στα βόρεια, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, αλλά τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο καιρός την ΠΕΜΠΤΗ 23-01-2020: Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αλλά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο καιρός την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-01-2020: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα δυτικά. Πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ο οποίος πιθανώς στα κεντρικά και τα βόρεια να είναι κατά τόπους ισχυρός.

Ο καιρός το ΣΑΒΒΑΤΟ 25-01-2020: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, αλλά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο καιρός την ΚΥΡΙΑΚΗ 26-01-2020: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις