Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Νέες χιονοπτώσεις χτυπούν την Αττική τις επόμενες ώρες – Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός – Αρναούτογλου: Νέες χιονοπτώσεις χτυπούν την Αττική τις επόμενες ώρες – Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Ο μετωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για νέο γύρο χιονοπτώσεων στην Αττική μέσα στη νύχτα, αφού η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει να… σφυροκοπά τη χώρα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, η κακοκαιρία θα φέρει χιόνια σε περιοχές της Αττικής γύρω στις 2 με 3 τα χαράματα της Δευτέρας, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Το χιόνι κατά τόπους θα είναι πυκνό ενώ η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Πρόσκαιρη είναι η ύφεση των φαινομένων στην Αττική!

Οι πιο αξιόλογες χιονοπτώσεις μέχρι στιγμής εντοπίζονται στα δυτικά τμήματα του λεκανοπεδίου , οπου το έστρωσε σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε ακόμα και πάνω από τα 150μ υψόμετρο. Κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύχτιων αργά όμως ωρών (χοντρικά μετά τις 2 με 3 τη νύχτα) αναμένεται ένας νέος γύρος χιονοπτώσεων στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής (και στα ανατολικά τμήματα της ) ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές (καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση), και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, που κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και είναι πιθανό να διατηρηθούν περίπου μέχρι και τις προμεσημβρινές -μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας για να εξασθενήσουν και πάλι σταδιακά σε μεγάλο τμήμα του νομού, αφήνοντας όμως πίσω τους κατά πάσα πιθανότητα αξιόλογες χιονοστρώσεις ανάλογα φυσικά το υψόμετρο..»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις