Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο – Τα νέα στοιχεία για την κακοκαιρία

Καιρός – Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο – Τα νέα στοιχεία για την κακοκαιρία

Προ των πυλών βρίσκεται μια νέα κακοκαιρία με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού.

Η επιδείνωση του καιρού θα φέρει μία ψυχρή εισβολή, πρόκειται να επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας με τη θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική πτώση.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από την Παρασκευή (3/2) ένα ξεροβόρι πρόκειται να ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία, ενώ επειδή θα επικρατήσουν ισχυροί βοριάδες η αίσθηση του κρύου θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Όπως ανέφερε η νέα επιδείνωση του καιρού δεν θα φέρει φαινόμενα, παρά μόνο κάποια κατά τόπους στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν για λίγο η Εύβοια και η Αττική με όμως κάποιες τοπικές χιονοπτώσεις.

Από εκεί και πέρα βροχές αναμένεται να σημειωθούν στα νότια της χώρας και στην Κρήτη.

Μέσα στην εβδομάδα, μάλιστα αναμένεται στα ορεινά της Κρήτης πάνω από τα 900 με 1.000 μέτρα να πέσει χιόνι. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το κρύο που έρχεται από τα Βαλκάνια δεν θα συνδυαστεί με κάποιο σύστημα από τα δυτικά και γι΄ αυτό η ψυχρή εισβολή δεν θα συνδυαστεί με χιόνια ή βροχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις