Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Μαρουσάκης: Με πυκνό χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες «χτυπά» την Αττική η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Καιρός – Μαρουσάκης: Με πυκνό χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες  «χτυπά» την Αττική η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Για επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων, πυκνό χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες που έχει φέρει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σε ανάρτησή του, παραθέτει επίσης χάρτες που δείχνουν την εξέλιξη της κακοκαιρίας στην Αττική για την Δευτέρα (06.02.2023). 

Όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μεγάλοι όγκοι χιονιού αναμένονται στην Αττική, με την χιονόπτωση να κορυφώνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, θα επικρατήσουν και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. 

«Μεγάλη προσοχή από όλες και όλους!» αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο μετεωρολόγος, αναρτώντας και χάρτες με την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Δείτε τους χάρτες: 

      

«Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που πήραμε πριν λίγο για το νομό Αττικής δείχνουν ότι θα κορυφωθεί αυτή η χιονοκαιρία μέσα στις επόμενες ώρες και μέχρι αύριο λίγο πριν το μεσημέρι.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με πολύ πυκνές χιονοπτώσεις που σε συνδυασμό με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες θα οδηγούν και σε αξιόλογες χιονοστρώσεις τοπικά μεγάλου πάχους.

Μεγάλη προσοχή από όλες και όλους!

Ακολουθούν χάρτες από το προγνωστικό μας σύστημα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος. 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις