Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Που θα χιονίσει τη Δευτέρα – Live που χιονίζει τώρα

Καιρός: Που θα χιονίσει τη Δευτέρα – Live που χιονίζει τώρα

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΛΕΑΝΔΡΟΣ: Το τρίτο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσρι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με χιόνια, βροχές, καταγίδες και παγετό σε πολλές περιοχές.

Το τρίτο κύμα κακοκαιρίας θα είναι ενδεχομένως και ο πιο σφοδρό. Ο καιρός θα μας δείξει τα.. δόντια του τη Δευτέρα, καθώς θα ξημερώσει μία δύσκολη μέρα. Κακοκαιρία στις νότιες κυρίως περιοχές με χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα κεντρικά και τα βόρεια κατά τόπους ισχυρός και στη Μακεδονία κατά τόπους ολικός.

ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ: Δείτε εδώ εικόνα από όλη την Ελλάδα.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, που από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 00 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 03 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά

Κρήτη: Ο καιρός για Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Νέα επέλαση του χιονιά από το βράδυ Κυριακής

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις