Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός – Χριστίνα Ρήγου: Ο μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του δεν θα το έκανε ποτέ

Καιρός – Χριστίνα Ρήγου: Ο μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του δεν θα το έκανε ποτέ

Με ανάρτηση της στο Facebook, η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου τοποθετείται για την επικείμενη πτώση της θερμοκρασίας, τονίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για προγνώσεις που αφορούν την πιθανότητα χιονοπτώσεων.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, “ένας μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνώστης της δουλειάς του, δεν θα έκανε ΠΟΤΕ τόσο αναλυτική πρόγνωση 7-8 μέρες νωρίτερα!!!”.

Αναλυτικά, η Χριστίνα Ρήγου γράφει στην ανάρτηση της: 

“ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ – ΛΕΞΕΙΣ…
Ο μακράν αργοπορημένος χειμώνας αποφάσισε να μας επισκεφτεί!!!Η θερμοκρασία θα πέφτει καθημερινά τις επόμενες μέρες, αλλά το κρύο θα γίνει έντονο το επόμενο Σαββατοκύριακο, με πολικής προελεύσεως αέριες μάζες να μας πλησιάζουν…
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο… άρθρα που λένε:
•Θα χιονίσει στην Αθήνα
•Σε ποιες περιοχές θα το στρώσει
•Θα θαφτούμε στο χιόνι και θα ζήσουμε τα περσινά στην Αθήνα
ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ Π Ο Τ Ε!!!!
Ένας μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνώστης της δουλειάς του, δεν θα έκανε ΠΟΤΕ τόσο αναλυτική πρόγνωση 7-8 μέρες νωρίτερα!!!
Είναι απλά “εφετζίδικοι” τίτλοι!!!
Ούτε ο ” πόλεμος μεταξύ των μετεωρολόγων” είναι γεγονός!!!
Μένουμε λοιπόν στα κρύα που έρχονται και την Τετάρτη – Πέμπτη θα έχουμε αξιόπιστες προγνώσεις για τις χιονοπτώσεις!!!”.

Νωρίτερα, σήμερα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για βαρυχειμωνιά στα τέλη της εβδομάδας και προειδοποιούσε για συνθήκες παγετού και χιόνια ακόμη και στα πεδινά. Εξηγούσε, μάλιστα, ότι “σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι να προετοιμαστούμε στο μέτρο του δυνατού ώστε σε όποια ένταση κι αν φτάσει αυτό το χιονοκύμα να μην οδηγηθούμε σε σκηνές του παρελθόντος όπως για παράδειγμα πέρυσι. Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν…”.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις