Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλλιθέα: «Άκουγα τη σύζυγό μου καθώς τη χτυπούσε ο ληστής» – Τι δηλώνει η ίδια η 30χρονη

Καλλιθέα: «Άκουγα τη σύζυγό μου καθώς τη χτυπούσε ο ληστής» – Τι δηλώνει η ίδια η 30χρονη

Το απόλυτο εφιάλτη που βίωσε περιγράφει στο newsit.gr 30χρονη, η οποία δέχτηκε την επίθεση του διαρρήκτη που είχε εισβάλλει μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9:30 χθες το πρωί (27/4/2022) όταν η γυναίκα γύρισε από τα ψώνια στο διαμέρισμα της.

«Ήταν τραγικό, έφυγα για μισή ώρα από το σπίτι μου κι όταν γύρισα είδα την πόρτα ανοιχτή. Αμέσως με χτύπησαν στο κεφάλι, έχασα τις αισθήσεις μου» αναφέρει στο newsit.gr η 30χρονη που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και προσθέτει: « Ήρθε η αστυνομία με βρήκε σε λιπόθυμη κατάσταση και χτυπημένη. Δεν μου είπαν απολύτως τίποτα, ίσως ήθελαν να μου κάνουν κακό για να μην καταφέρω να μιλήσω. Μπορεί να ήθελε να μου αφαιρέσει τη ζωή, δεν ξέρω. Έχω ακόμα την αίσθηση της ζαλάδας και κάποια τραύματα. Εγώ έναν είδα δεν ξέρω αν ήταν άλλος».

«Άκουγα τις φωνές από το τηλέφωνο»

Στιγμές αγωνίας όμως βίωνε και ο σύζυγος της 30χρονης, Παναγιώτης Κολποδίνος, καθώς η γυναίκα του τηλεφώνησε όταν κατά την επιστροφή της στο σπίτι διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη. Μάλιστα υπήρξε και αυτήκοος μάρτυρας της επίθεσης που δέχτηκε από το ληστή, αφού άκουγε τις φωνές του αγαπημένου του προσώπου από το ακουστικό του τηλεφώνου του.

«Τώρα η γυναίκα μου είναι καλά. Ψυχολογικά είναι πολύ χάλια, έχει χτυπήματα στο κεφάλι, στο λαιμό και στα χέρια της γιατί αυτός την χτύπησε με ένα τηγάνι. Είχε και ένα μαχαίρι ευτυχώς όμως δεν το χρησιμοποίησε. Την έπιασε από το λαιμό, την έδεσε με μια ζώνη και την άφησε αναίσθητη. Ξεκούμπωσε το παντελόνι της, το κατέβασε, ευτυχώς όμως δεν προχώρησε. Έχει γρατζουνιές και μελανιές, ενώ πονάει και ο αυχένας της», λέει στο newsit.gr o Παναγιώτης Κολποδίνος και συνεχίζοντας προσθέτει: «Είχε βγει 9.05 να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ 9 παρά τέταρτο ξύπνησε γιατί της χτυπούσαν τα κουδούνια για δεύτερη μέρα. Υποτίθεται ότι ήταν κάποιος από τη ΔΕΗ, δεν ξέρω αν σχετίζεται με το περιστατικό. Η γυναίκα μου δεν του άνοιξε. Στις 9.30 γύρισε. Με πήρε τηλέφωνο γιατί είδε την πόρτα λίγο ανοιχτή. Με το που πήγε να μπει μέσα στο σπίτι την έπιασε αυτός και της επιτέθηκε. Εγώ τα άκουγα όλα αυτά, χωρίς να ακούω ομιλία δικιά του, απλά φωνές της γυναίκας μου».

Ο σύζυγος της 30χρονης αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ κι αυτός έκλεισε το μαγαζί του και έσπευσε στο διαμέρισμα του στο δεύτερο όροφο πολυκατοικία στην οδό Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Την βρήκαν με ζώνη τυλιγμένη στο λαιμό

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα πεσμένη, ενώ γύρω από το λαιμό της υπήρχε μια τυλιγμένη ζώνη. Έφερε αμυχές στους βραχίονες των δύο χεριών της και το παντελόνι ήταν ελαφρά ανοιχτό και σχισμένο στο ύψος του αριστερού γονάτου. Κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η γυναίκα εντοπίστηκε ένα τηγάνι το οποίο ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε από το δράστη και στην είσοδο της κουζίνας πεσμένο ένα μαχαίρι. Ο ληστής με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε την 30χρονη που έχασε τις αισθήσεις της.

Ο Παναγιώτης Κολποδίνος, αναφέρει ότι ο δράστης φορούσε κουκούλα, ενώ κανείς από τους ένοικούς της πολυκατοικίας δεν άκουσε το παραμικρό. «Πήρα την αστυνομία και κάτι φίλους τηλέφωνο, έκλεισα το μαγαζί μου και έφυγα, αλλά είχε γίνει η ζημιά και κανείς δεν άκουσε τίποτα από τους γείτονες. Ήταν τρία διαμερίσματα, ήταν και οι τρεις οικογένειες μέσα και κανείς δεν άκουσε τίποτα. Δεν της είπε κουβέντα της γυναίκας μου αυτός, απλά την χτύπησε. Της πήρε χρήματα από το πορτοφόλι και κάτι χρήματα που είχαμε στο σπίτι, ευτυχώς λίγα. Κάτι κοσμήματα της, μια ψηφιακή μηχανή κι έκανε το σπίτι χάλια. Δεν πήρε ούτε κινητό ούτε λάπτοπ. Φόραγε full face, ήταν περίπου 1.75 με 1.80».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις