Site icon NewsIT

Καλλιθέα: Ιδιοκτήτης μαγαζιού στην Πλάκα ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός – Τα πρώτα σενάρια

11.02.2022 | 09:53
Καλλιθέα: Ιδιοκτήτης μαγαζιού στην Πλάκα ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός – Τα πρώτα σενάρια

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον 34χρονο που βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η αυτοκτονία με αυτοπυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ το διαμέρισμα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θησέως και Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα.

Ο 34χρονος φέρεται να είχε μαγαζί στην Πλάκα, ενώ ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και είχαν προβλήματα μεταξύ τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν άλλα 3 όπλα εκτός από αυτό που χρησιμοποιήθηκε, τα οποία είχαν «ξυσμένο» το σειριακό αριθμό. Βρέθηκαν επίσης και μαχαίρια.

Οι γείτονες τον περιγράφουν ως ένα άτομο με οικονομική άνεση.

Ο 34χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην πίσω πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος 38 mm το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε μεν δίπλα από τον 33χρονο, αλλά από την αριστερή πλευρά.

Τον έψαχναν και τον βρήκαν νεκρό

Τον 34χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Περίπου στις 4 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια βγήκε από το κτίριο και με μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα ανέβηκε μέχρι το ύψος του παραθύρου το οποίο βλέπει στον δρόμο, έσπασε το τζάμι του παραθύρου και μπήκε στο διαμέρισμα.

Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισε τον 34χρονο νεκρό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ, με πληροφορίες από: kallitheaonline.gr

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version