Site icon NewsIT

Καβάλα: «Την έπνιξε με το ένα χέρι» – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού στο Live News

09.05.2022 | 17:49
Καβάλα: «Την έπνιξε με το ένα χέρι» – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού στο Live News

Για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καβάλα με θύμα τη 43χρονη φαρμακοποιό και δράστη τον 55χρονο σύζυγό της μίλησε στο Live News ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Ο δικηγόρος Μανώλης Βονικάκης μίλώντας στην εκπομπή «Live News» τόνισε πως τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται υπό την επιμέλεια του θείου τους, του αδερφού της αδικοχαμένης 43χρονης, ο οποίος μάλιστα έχει σκοπό να ζητήσει και επίσημα να αναλάβει την επιμέλειά τους.

«Ο 55χρονος αυτοτραυματίστηκε στις 11.55 λίγο πριν καλέσει την αστυνομία, για να γλιτώσει από τον πατέρα της 43χρονης και τον θείο της που χτυπούσαν την πόρτα του φαρμακείου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βονικάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο δράστης δολοφόνησε την 43χρονη και είναι σοκαριστικός καθώς ήταν στραγγαλισμός με το ένα χέρι, κάτι που όπως τόνισε ο δικηγόρος δείχνει την απόλυτη προμελέτη.

«Επί 3.5 λεπτά κρατάει τη γυναίκα του από το λαιμό. Είχε χρόνο να σκεφτεί την πράξη του» ανέφερε ο κ. Βονικάκης. Ολοκληρώνοντας, δήλωσε πως ο δράστης είχε απόλυτη νηφαλιότητα και συνείδηση του τι έκανε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει στα χέρια της βίντεο μέσα από το φαρμακείο της 43χρονης στο οποίο έχουν καταγραφεί καρέ – καρέ όσα φρικτά διαδραματίστηκαν. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης το ζευγάρι μπαίνει στο φαρμακείο με καφέδες στα χέρια και στη συνέχεια κατεβαίνουν τα στόρια του καταστήματος.

Η 43χρονη κάθεται στον υπολογιστή και ο 55χρονος την τραβάει στο καραμαράκι όπου παραμένουν για 3,5 λεπτά, όσα χρειάστηκε δηλαδή για να σκοτώσει την γυναίκα.

Μετά τη δολοφονία ο 55χρονος βγαίνει από το καμαράκι και ξαναμπαίνει μετά μέσα και σέρνει  από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω.

Επί τρεις ώρες, κοιτά το πτώμα της γυναίκας του και ύστερα αυτοτραυματίζεται στον λαιμό και στα χέρια του.

Ο δράστης ειδοποιεί τελικά την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έχοντας περάσει σχεδόν 7 ώρες από τη δολοφονία.

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version