Site icon NewsIT

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

13.11.2023 | 11:30
Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Κηδεία της ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023. Η Κάτια Νικολαΐδου πέθανε σε ηλικία 58 χρονών μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρέτησαν την Κάτια Νικολαΐδου, την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τα 58 της χρόνια, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο

Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Νοεμβρίου. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν καθώς ο καρκίνος είχε “επανέλθει”. 

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έφτασαν στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου η μητέρα και ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου. Η μητέρα της ηθοποιού, έπεσε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων μόλις έφτασε, ενώ όταν τελείωσε η τελετή, βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

Την ώρα που βγήκε η σορός από την εκκλησία, ράγισαν καρδιές. Ο αδερφός της ηθοποιού ήταν από εκείνους που κουβάλησαν το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η κραυγή της μητέρας της, συγκλόνισε τους πάντες. 

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Ράγισε καρδιές ο σπαραγμός της μητέρας της στο τελευταίο χειροκρότημα

Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα». 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Αρβανίτης, είναι μερικοί απ’ όσους βρέθηκαν στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού.

Φωτογραφίες: 

EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version