Ελλάδα

Κίλι Σφακιανάκη: Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης η αποτέφρωση της στην Ριτσώνα – Απουσίασε ο Νότης Σφακιανάκης

Το τραγούδι «Let Her Go» του συγκροτήματος Passenger έγινε το συμβολικό ύστατο «αντίο»

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης πραγματοποιήθηκε στην Ριτσώνα το μεσημέρι του Σαββάτου η αποτέφρωση της Κίλι Σφακιανάκη, συζύγου του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 2 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του.

Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη να δίνουν το παρών. Παράλληλα καθώς και λίγους συγγενείς και φίλους. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υπήρχαν αρκετά νεαρά άτομα, φίλοι των παιδιών της οικογένειας, που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη μητέρα τους, ωστόσο ο Νότης Σφακιανάκης δεν έδωσε το παρών.

Η διαδικασία της αποτέφρωσης ξεκίνησε στις 1:45 το μεσημέρι, υπό τους ήχους πιάνου, όπως ακριβώς είχε ζητήσει η ίδια η Κίλι πριν φύγει από τη ζωή. Ανάμεσα στα μουσικά κομμάτια που ακούστηκαν, ξεχώρισε το συγκινητικό τραγούδι «Let Her Go» του συγκροτήματος Passenger, συμβολική επιλογή που αποτύπωσε το ύστατο «αντίο».

Η Κίλι Σφακιανάκη είχε αφήσει στα παιδιά της ένα σημείωμα με τις τελευταίες της επιθυμίες, στο οποίο ζητούσε να αποτεφρωθεί και να συνοδευτεί η τελετή από αγγλικά μουσικά κομμάτια στο πιάνο. Τα λόγια των παιδιών της, που μίλησαν για τη μητέρα τους με αγάπη και τρυφερότητα, συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Κίλι Σφακιανάκη έφυγε έπειτα από μάχη με σοβαρή ασθένεια, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά και μια ζωή σημαδεμένη από αγάπη, διακριτικότητα και δύναμη ψυχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά