Site icon NewsIT

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παντού – «Απροσπέλαστη» η Λεωφόρος Κηφισού

07.04.2023 | 18:46
Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παντού – «Απροσπέλαστη» η Λεωφόρος Κηφισού

Μποτιλιαρισμένοι είναι οι περισσότεροι μεγάλοι δρόμοι της Αθήνας, αφού η κίνηση είναι αυξημένη από τη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και τη Λεωφόρο Ευελπίδων (πρώην Βάρης – Κορωπίου) και από τους δρόμους στο λιμάνι του Πειραιά μέχρι το κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού ξεκινάει λίγο πριν από τη γέφυρα Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα της καθόδου! Αν και σε κάποια σημεία η κίνηση είναι πιο χαμηλή, το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα εντοπίζεται από την Καλυφτάκη μέχρι και λίγο μετά την έξοδο προς Αττική Οδό στη Μεταμόρφωση.

Όσον αφορά το ρεύμα της ανόδου, η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λαχαναγοράς Μοσχάτου και συνεχίζεται μέχρι και λίγο μετά το ύψος της εξόδου προς Αιγάλεω. Σχετικά με τις άλλες μεγάλες λεωφόρους της Αθήνας, μποτιλιαρισμένη είναι η λεωφόρος Κηφισίας σε σχεδόν όλο το μήκος της ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Μεσογείων, από την Αγία Παρασκευή στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας:

Στον Πειραιά

Στα νότια προάστια

Η κίνηση στην Αττική Οδό:

Όπως ενημερώνει η Αττική Οδός μέσω Twitter, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10′-15′ από Πεντέλης έως Μεταμόρφωση αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version