Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Χάος στην Αθήνα λόγω EuroMed 9

Κίνηση στους δρόμους: Χάος στην Αθήνα λόγω EuroMed 9

Με τεράστια υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που επιλέξουν να κινηθούν σήμερα με το αυτοκίνητό τους στους δρόμους της Αθήνας, καθώς εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη σύνοδο EuroMed 9, η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Στη λεωφόρο Κηφισού έχει προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα» και στα δύο ρεύματα από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Αιγάλεω ενώ η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς και στους γύρω δρόμους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι περισσότεροι δρόμοι είναι σχεδόν «απροσπέλαστοι» από την κίνηση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Σημειώνεται πως έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για το κέντρο της Αθήνας και τους δρόμους γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από τις 6 το πρωί της Παρασκευής απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας, για λόγους «σοβαρού κινδύνου δημόσιας ασφάλειας».

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις:

Α. Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Λ. Αμαλίας και Λ. Βασ. Όλγας – Λ. Βασ. Όλγας – αριστερά Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – δεξιά Σπύρου Μερκούρη – αριστερά Μιχαλακοπούλου (έως τη συμβολή της με τη Χατζηγιάννη Μέξη) – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – αριστερά Λ. Βασ. Σοφίας – δεξιά Σέκερη – Σόλωνος – αριστερά Λυκαβηττού – Αμερικής – Κολοκοτρώνη – αριστερά Βουλής – δεξιά Ναυάρχου Νικοδήμου – Φλέσσα – αριστερά Τριπόδων – Λυσικράτους – Πύλη Ανδριανού.

Β. Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Λ. Συγγρού (στο ύψος Λ. Αμφιθέας & Λ. Κατσώνη) – Λ. Κατσώνη – Επαμεινώνδα – Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα) – Λ. Απόλλωνος – Ηχούς – Λ. Αμφιθέας (έως στο ύψος της Λ. Συγγρού).

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις