Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: Το «κρυφό» διαμέρισμα στην Αχαρνών και η αποκάλυψη για τη θυρίδα στη Χίο

Κιβωτός του Κόσμου: Το «κρυφό» διαμέρισμα στην Αχαρνών και η αποκάλυψη για τη θυρίδα στη Χίο

Η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την πολυκατοικία στην Αχαρνών, όπου βρίσκεται το “κρυφό” διαμέρισμα της “Κιβωτού του Κόσμου“.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα που εξασφάλισε το “Tlive”, δεν υπάρχει ούτε ταμπέλα, ούτε όνομα στο κουδούνι που να αναγράφεται το όνομα της “Κιβωτού του Κόσμου”. Στο διαμέρισμα, που αποκτήθηκε από τη ΜΚΟ μέσω δωρεάς, ζουν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- τέσσερα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν στη δομή της Καλαμάτας, τα σταμάτησαν από το σχολείο και τα έφεραν στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Σε αυτά τα παιδιά έχει αναφερθεί ο 19χρονος κατά την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, μετά την καταγγελία που έκανε για βιασμό εντός δομής της “Κιβωτού του Κόσμου”. Ο νεαρός είχε υποστηρίξει πως τα τέσσερα παιδιά είχαν πέσει θύματα άγριων ξυλοδαρμών.

“Κιβωτός του Κόσμου”: Η θυρίδα στη Χίο

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της οικονομικής Αστυνομίας για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Tlive” υπάρχει θυρίδα στη Χίο που συνδέεται άμεσα με την ΜΚΟ η οποία έχει σφραγιστεί και πρόκειται να ανοίξει –παρουσία της οικονομικής Αστυνομίας- την ερχόμενη Τετάρτη (07.12.2022). Τότε θα διαπιστωθεί αν βρίσκεται εκεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εκατομμυρίων ευρώ, που ψάχνουν οι Αρχές, γνωρίζοντας ότι είχαν τα μέλη της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η εν λόγω θυρίδα ανήκει στην μητέρα του πατέρα Αντωνίου και βρίσκεται στην Εθνική Τράπεζα του νησιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις