Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κολλέγιο Αθηνών: «Οι ανήλικοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, πήγαν να δουν φίλους τους» λέει η αστυνομία

Κολλέγιο Αθηνών: «Οι ανήλικοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, πήγαν να δουν φίλους τους» λέει η αστυνομία

Ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας για τις πληροφορίες σχετικά με παρουσία εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα που έγινε, δεν προέκυψε κανένα αδίκημα.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία σχετικά με τα περί εισόδου εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνεται ότι μπήκαν δύο ανήλικοι, αλλά, για να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, χωρίς να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει, συγκεκριμένα ότι στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθηκαν οι χώροι, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ακολούθησε προέκυψε ότι το πρωί της Πέμπτης, 19 του μήνα, δύο ανήλικοι μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, μπήκαν στο προαύλιο του Κολλεγίου με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

«Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία», καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (19.01.2023), με μία ανακοίνωση η διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών ενημέρωνε για αναστάτωση που προκλήθηκε μετά την πληροφορία για εισβολή αγνώστων στο campus.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις