Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κόρη ασθενούς τα έκανε γυαλιά καρφιά μέσα στο «Αλεξάνδρα» – Πέταξε γλάστρα σε μαία

Κόρη ασθενούς τα έκανε γυαλιά καρφιά μέσα στο «Αλεξάνδρα» – Πέταξε γλάστρα σε μαία

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όταν η κόρη ασθενούς μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και αφού πέταξε μια γλάστρα στο κεφάλι μιας μαίας άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά της.

Την καταγγελία για το περιστατικό έκανε η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ όπως έγινε γνωστό η γυναίκα συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής στη γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Εκεί οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφέρουν ασθενή στην ανάνηψη για αυξημένη παρακολούθηση. Η κόρη της ασθενούς εισέβαλε μέσα στο νοσοκομείο και άρχισε να τα κάνει γυαλιά καρφιά.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι στo newsit.gr, η ίδια μπήκε στην κλινική χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, άρπαξε μια γλάστρα και την πέταξε σε μια μαία. Στην συνέχεια εισέβαλε σε ένα γραφείο και άρχισε κλωτσάει το ψυγείο, ενώ κατέστρεψε αμπούλες με φάρμακα. 

Λέγοντας ότι είναι δημοσιογράφος απειλούσε το προσωπικό επικαλούμενη φίλους της πολιτικούς, που γνωρίζει – όπως έλεγε – ονομαστικά.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψή της.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως το νοσοκομείο δεν έκανε μήνυση, καθώς δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο.

Ωστόσο, οι συνάδελφοι που υπέστησαν την επίθεση πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος και υπέβαλαν μήνυση.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η έλλειπής φύλαξη στα νοσοκομεία λόγω οικονομικής δυσπραγίας να προσλάβουν φύλακες και έλλειψης θεσμικού πλαισίου για προσλήψεις συμβασιούχων (ΣΟΧ). Τα άτομα αυτά εκμεταλλεύονται την άρνηση των διοικήσεων να υποβάλλουν μηνύσεις, ρίχνοντας το μπαλάκι στους εμπλεκόμενους συναδέλφους που φοβούνται τη στοχοποίηση. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις