Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγα

Κορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγα

Για το περιστατικό στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση με τη γυναίκα που έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού, μίλησαν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες, που ζήτησαν να κρατηθεί η ανωνυμία τους. 

Η 61χρονη έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της. 

Την ακολούθησαν η νοσηλεύτρια που της χορήγησε το εμβόλιο και η εφημερεύουσα γιατρός, με την ίδια να «βουτάει» από το παράθυρο του συνοδηγού και να της αρπάζει τη σύριγγα, όχι όμως και τη βελόνα που έμεινε στο χέρι της. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγος της πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η νοσηλεύτρια να χτυπήσει στο πρόσωπο. 

Click4more: Κορονοϊός – Μεταμόρφωση: Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο μπράτσο

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπετε το αυτοκίνητο του ζευγαριού, τη στιγμή που φεύγει, ενώ η 61χρονη έχει ακόμα στο χέρι της «καρφωμένη» τη βελόνα.

«Γκάζωσε στα τυφλά. Θα μπορούσε να την είχε πάρει μαζί», περιέγραψαν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν τη… μάχη της νοηλεύτριας για να πάρει τη σύριγγα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις