Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Μας είπε ο ΕΟΔΥ να πάμε σπίτια μας” (video)

Κορονοϊός: “Μας είπε ο ΕΟΔΥ να πάμε σπίτια μας” (video)
Εικόνα από την εκπομπή "Live News"

Η 44χρονη που επέστρεψε με το γκρουπ από τους Αγίους Τόπους και είναι ένα από τα κρούσματα κορονοϊού, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, τηλεφώνησαν στον ΕΟΔΥ και ανέφεραν ότι τα μισά μέλη του γκρουπ ήταν άρρωστα. Ωστόσο, ο ΕΟΔΥ τους είπε πως δεν επέστρεψαν από μία χώρα που είναι επικίνδυνη και μπορούσαν να πάνε στο σπίτι τους. 

Επιπλεόν, εξέφρασε το παράπονο για την αντιμετώπιση που έχουν από τους συνανθρώπους τους, όσοι νοσούν με κορονοϊό, τονίζοντας πως “μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε λεπροί. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει μηνύματα εναντίον μας”.

Ακούστε όσα είπε η 44χρονη στην εκπομπή “Live News”

Υπενθυμίζεται πως στους Αγίους Τόπους είχε βρεθεί το γκρουπ των Ελλήνων εκδρομέων από το οποίο 34 κόλλησαν κορονοϊό.

Σήμερα, έγινε γνωστό πως ακόμα ένα γκρουπ, αυτή τη φορά 30 ατόμων, επισκέφτηκε αυτές τις ημέρες τους Αγίους Τόπους, και επιστρέφει στην Εορδαία.

Η εκδρομή από την Εορδαία έγινε οργανωμένα, μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της περιοχής, και οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι συμμετέχοντες πέρασαν από έναν πρώτο έλεγχο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντά, ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμερος για το θέμα, με τον ίδιο να αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός. Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις