Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξάνθη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το τοπάκι της κόρης μου έγινε μήλον της Έριδος στα ΚΤΕΛ»

Ξάνθη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το τοπάκι της κόρης μου έγινε μήλον της Έριδος στα ΚΤΕΛ»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Επειδή είναι πάνω από την Ξάνθη πρέπει να φοράνε όλοι μαντήλες και μπούρκα;», σχολιάζει ο πατέρας της 24χρονης κοπέλας που φόραγε ένα τοπάκι μέσα στο ΚΤΕΛ, το οποίο έγινε το μήλον της Έριδος μεταξύ της ίδιας και του οδηγού.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο πατέρας της κοπέλας αδυνατεί να πιστέψει ότι ένα τοπάκι προκάλεσε αυτό το περιστατικό στα ΚΤΕΛ Ξάνθης, με τον οδηγό να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο και να λογοφέρει τόσο με την ίδια όσο και με το αγόρι της.

Ο πατέρας της κοπέλας αναφέρει και όσα είπε η κόρη του στη γυναίκα που έκοβε εισιτήρια, επειδή από εκείνο το σημείο ξεκίνησαν οι… συστάσεις για τη μπλούζα που φορούσε. «Η κόρη μου της λέει: ’δεν το κατάλαβα, δεν μπήκα ούτε σε κάποιο ναό, ούτε σε μοναστήρι, νέο κορίτσι είμαι, φοράω αυτό το τοπάκι, το μπλουζάκι, τι θα πει δεν είμαι ευπρεπώς;’.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο οδηγός υποστήριξε πως η κοπέλα φορούσε μαγιό και δη βρεγμένο και πως η σύσταση έγινε για λόγους υγιεινής. «Το τοπάκι μου του έμοιαζε με μαγιό όπως έλεγε. Ενώ εμείς κατευθείαν απαντήσαμε ότι δεν είναι μαγιό αλλά είναι μπλούζα.

Μόλις του είπα ότι δεν έχω κάτι άλλο για να βάλω πάνω από αυτό, πρότεινε να μου φέρει αυτός μία δική του ζακέτα να βάλω. Φαίνεται ότι δεν είναι μαγιό, φαίνεται ότι δεν είναι βρεγμένο, φαίνεται απ’ τα λόγια του οδηγού που δεν ανέφερε κάτι τέτοιο».

Το βίντεο έγινε viral στα social media μέσα σε λίγα λεπτά, όπως και η αντίδραση της κοπέλας αλλά και του συντρόφου της. Μάλιστα, πολλοί κατακρίνουν το γεγονός ότι κανένας από τους υπόλοιπους επιβάτες του ΚΤΕΛ δεν υπερασπίστηκε την κοπέλα.

«Δεν αντέδρασε κανένας στο λεωφορείο εκτός από μία κοπέλα η οποία είπε ότι ‘δεν τρέχει και τίποτα, τι έχει η κοπέλα;’».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις