Ελλάδα

Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στις 14/7

Την επόμενη Δευτέρα (14/7) ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις τις περιμένουν με ανυπομονησία καταστηματάρχες και καταναλωτές. Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 20/7.

Από την Δευτέρα 14 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες και θα διαρκέσουν ενάμιση μήνα, έως και το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Στις 20 Ιουλίου ημέρα Κυριακή, αποφασίστηκε τα καταστήματα να είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος με σχετική ανακοίνωση ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι κατά τη διάρκεια τόσο των εκπτώσεων όσο και του ανοίγματος την Κυριακή 20 Ιουλίου οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αύξηση δρομολογίων και εκπτώσεις για τους φοιτητές

Εκπτώσεις 30% στα εισιτήρια από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όσους ταξιδέψουν για τις εκλογές

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο