Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μάγδα Φύσσα: «Ας ζούσε ο Παύλος και ας ήταν από τους σακατεμένους που έχουν αφήσει αλλά τουλάχιστον ζούν»

Μάγδα Φύσσα

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Η κ. Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή. 

Έξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ φώναζαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τους δικηγόρους που έδωσαν πραγματική μάχη αλλά και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της και είπε: «Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι ο Παύλος να ζούσε και να ήταν ένας από τους σακατευμένους που εχουν αφήσει αλλά τουλάχιστον ζουν». 

 

ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις