Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα Γκιούς που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα Γκιούς που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Ένας ιδιαίτερα βίαιος άνθρωπος ήταν ο σύντροφος της Μόνικα Γκιούς, της γυναίκας που είχε χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το θρίλερ για γερά νεύρα που εξελίσσεται από σήμερα (01.09.2021) το πρωί στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, δύσκολα μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος νους. Στην αυλή ενός σπιτιού βρέθηκε τσιμεντωμένη μια γυναίκα, με τις διωκτικές αρχές να προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα κομμάτια της υπόθεσης. Όπως εκτιμούν, η σορός ανήκει στη 42χρονη γυναίκα, η οποία έμενε εκεί με τον 39χρονο σύντροφο της Π.Τ, που πλέον αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές σε Ελλάδα και σε Ρουμανία.

Το πιο πιθανό από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι ο 39χρονος άνδρας να σκότωσε τη 42χρονη σύντροφο του και να την έθαψε στην αυλή του σπιτιού, όπου έμεναν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια στην Κυπαρισσία. Μάλιστα, στη συνέχεια έριξε καινούργιο τσιμέντο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προκειμένου να κρύψει την αποτρόπαια πράξη του.

Τα ίχνη του από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και εξαφανίστηκε η 42χρονη γυναίκα, έχουν χαθεί. Οι συγγενείς της Μόνικας Γκιούς πιστεύουν ότι ο 39χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού. Τον περιγράφουν ως ένα πολύ βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε βάναυσα τη σύντροφο του, η οποία είχε επισκεφθεί 19 φορές το νοσοκομείο, τον τελευταίο ένα χρόνο, προκειμένου να την περιθάλψουν.

«Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν από δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι, και μου είχε πει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Μόνικα. Ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά, την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», λέει στο newsit.gr η ξαδέρφη της Μόνικας Γκιούς, Μιχαέλα Μπόρος.

Ο 39χρονος που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, στην περιοχή της Κυπαρισσίας, όπου διέμενε τα τελυταία χρόνια και έκανε μεροκάματα ως εργάτης σε χωράφια, ενώ ήταν και παντρεμένος, ωστόσο η σύζυγος του πέθανε κάτω από περίεργες συνθήκες.

Οι καταγγελίες του γιου της

Για την πρωτοφανή υπόθεση μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε ερευνήσει την εξαφάνιση της 43χρονης.

«Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα. Την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, γιατί ενώ χάθηκε Φλεβάρη, γιατί οι συγγενείς δεν είχαν επαφή μαζί της. Είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 43χρονης για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό» σχολίασε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της άτυχης 43χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως είπε, η άτυχη 43χρονη, για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες, στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 43χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία. «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε» είπε ο Ρουμάνος στην συνομιλία του με την δημοσιογράφο του MEGA.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που είχε χαθεί η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής.

Ακούστε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στη εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θανάσης Γερασιμίδης – Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις