Ελλάδα

Λάρισα: Ξεσπά η 15χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από συμμαθητή της

«Δεν με άφηνε να φύγω, δεν σταματούσε. Προσπαθούσα να τον σταματήσω αλλά δεν σταματούσε με τίποτα» αποκάλυψε η 15χρονη μαθήτρια

Αναβρασμός επικράτησε στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας μετά από επίθεση μαθητών σε 17χρονο συμμαθητή τους που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μία 15χρονη μαθήτρια, η οποία μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την ανήλικη μαθήτρια από τη Λάρισα, το βράδυ του Σαββάτου (07.12.2024) ο 17χρονος προσέγγισε την 15χρονη και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η ίδια εξήγησε στο newsit.gr όσα έγιναν και αποκάλυψε: «Το Σάββατο το βράδυ δυστυχώς ήμουν μεθυσμένη. Είδα τον 17χρονο και του ζήτησα να με πάει κοντά στον Άγιο Νικόλαο και εκεί άρχισε να με παρενοχλεί σεξουαλικά».

Και συμπλήρωσε: «Το παιδί το ήξερα από το σχολείο αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήταν μαζί ένας ακόμα φίλος του και με παρενοχλούσαν στον δρόμο. Ο ένας πήρε τη φίλη μου που ήταν μαζί και την έβαλε σε ένα ταξί για να φύγει. Αυτός δεν με άφηνε να φύγω. Δεν σταματούσε. Προσπαθούσα να τον σταματήσω αλλά δεν σταματούσε με τίποτα. Εκείνη την ώρα ευτυχώς που πήρε τηλέφωνο ένα παιδί από την παρέα μου και σταμάτησε. Προφανώς γιατί φοβήθηκε.

Μετά, τη Δευτέρα, ανέφερα σε κάποιους συμμαθητές μου τι έγινε, του ζήτησαν τον λόγο και παραδέχτηκε τι έκανε. Και χθες έγινε θέμα στο σχολείο. Έγινε μια επίθεση εναντίον του χθες μέσα στο σχολείο. Απ’ όσο μαθαίνω αυτό το παιδί έχει παρενοχλήσει και έχει χτυπήσει και άλλα κορίτσια. Ενημερώσαμε και την αστυνομία, δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία αλλά πρόκειται να κάνω. Σαφώς και είμαι ταραγμένη και φοβισμένη».

larisa kakopoiisi

larisa kakopoiisi

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11.12.2024) μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ επιτέθηκαν στον 17χρονο. Αμέσως ενημερώθηκαν οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου και φυγάδευσαν τον μαθητή από την αίθουσα που βρισκόταν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη του σχολείου, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 4
Νέα πρόκληση από την Τουρκία - Εξέδωσε Navtex και ζητά την αποστρατικοποίηση 23 ελληνικών νησιών στο Αιγαίο
Τα 23 νησιά είναι: Θάσος, Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Σαμοθράκη, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Ικαρία, Σάμος, Αστυπάλαια, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Σύμη, Κως και Καστελόριζο
Τουρκική φρεγάτα 53
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13