Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ληστεία σε μίνι μάρκετ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μάχη σώμα με σώμα του υπαλλήλου με τον ληστή

Ληστεία σε μίνι μάρκετ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μάχη σώμα με σώμα του υπαλλήλου με τον ληστή

Δεν έχει συλληφθεί ακόμη ο επικίνδυνος ληστής που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης εισέβαλε σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο.

Ο εργαζόμενος του μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο για 120 δευτερόλεπτα πάλευε για να σωθεί από τα χέρια του ληστή ενώ τα νέα βίντεο που αποκαλύπτει το Mega δείχνουν τις δραματικές στιγμές που έζησε παλεύονται με τον κακοποιό με το κουζινομάχαιρο.

Ο εργαζόμενος αφού έχει καταφέρει να ρίξει στο έδαφος τον ληστή χάνει την πλεονεκτική θέση από το γεγονός ότι η ξανθιά συνεργός του κακοποιού τον σπρώχνει στην πλάτη.

Ο δράστης κρατά από τον λαιμό τον άνδρα και τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Το θύμα όμως προσπαθεί με το αριστερό του χέρι να μην επιτρέψει στην συνεργό του ληστή να πάρει το μαχαίρι.

Ο υπάλληλος κυνήγησε τον ληστή

Ο ληστής όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να ακινητοποιήσει τον εργαζόμενο αποφάσισε να φύγει όμως οι ρόλοι τότε αντιστράφηκαν με τον υπάλληλο να τον καταδιώκει.

Σε βίντεο από τον εξωτερικό χώρο φαίνεται να τον αρπάζει από την μπλούζα και να μην τον αφήνει ενώ εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφύγει. Τελικά τα καταφέρνει και το βάζει στα πόδια.

Προσπάθησαν να παρασύρουν το θύμα

Ο δράστης μαζί με την συνεργό του είχε παρκάρει το όχημά του μερικά μέτρα μακριά από το μίνι μάρκετ. Ο εργαζόμενος καταδίωξε τον ληστή ο οποίος προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν τα αποτυπώματα του ληστή υπάρχουν στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις