Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μάνα αστυνομικού απέναντι στους τρομοκράτες! (VIDEO)

Φωτογραφία από το kozanimedia.gr/
Φωτογραφία από το kozanimedia.gr/

“Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες” έγραψε με χρωματιστά γράμματα μια μητέρα και αποφάσισε να σηκώσει το μήνυμά της έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, όπου σήμερα μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν οι τέσσερις συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό και φερόμενοι ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Το δικό της τρόπο για να διαμαρτυρηθεί βρήκε μια γυναίκα, μητέρα αστυνομικού.

Έγραψε σε ένα χαρτόνι με πράσινα και κίτρινα γράμματα “Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες”. Και βρέθηκε στα δικαστήρια της Κοζάνης την ώρα που μεταφέρονταν για να απολογηθούν οι τέσσερις νεαροί που φέρονται να είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς.

Η πράξη της αυτή προκάλεσε ένταση και θυελλά αντιδράσεων από αντεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

“‘Ηθελα να δείξω ότι κι εμείς είμαστε μάνες. Την ίδια αγωνία έχουμε κι εμείς για τα παιδιά μας. Μια απλή δήλωση ήταν, δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο”, είπε.
Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν αποφάσισε να πάει στα δικαστήρια και να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση γιατί ο γιός της συμμετείχε στη σύλληψη των δραστών από τις ληστείες στο Βελβεντό, απάντησε: “Όχι, ο γιος μου είναι στην Αθήνα. Δεν κατηγορών κανέναν. Θέλω κι εγώ σαν μητέρα να πω την άποψή μου. Είμαστε κι εμείς μάνες. Δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Το καταλαβαίνουν όσες μάνες έχουν παιδιά, δε χρειάζεται να είναι αστυνομικός το παιδί σου”…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ kozanimedia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρνήθηκαν να απολογηθούν οι συλληφθέντες για τη ληστεία στην Κοζάνη – Έφτυσε την κάμερα ο Δ. Πολίτης – “Ζήτω η αναρχία” φώναξε ο “τοξοβόλος”

H “Die Welt”… κράζει την ελληνική αστυνομία: “Θέλει να κουκουλώσει τα βασανιστήρια των κρατουμένων”

Τοξοβόλος: “Δεν είμαι θύμα, είμαι αγωνιστής και αντιστέκομαι” δηλώνει μέσω της μητέρας του στο Newsit

Πατέρας Μπουρζούκου: Στην οικογένεια είμαστε όλοι αναρχικοί

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ σπάει τη σιωπή της: “Ειμαι περήφανη για τον γιο μου”

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε