Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μάνος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία που έστειλε στη Ρούλα Πισπιρίγκου από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους

Μάνος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία που έστειλε στη Ρούλα Πισπιρίγκου από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους
Πηγή εικόνας: TLive (17/05/22)

Φωτογραφία που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου στις 6 Απριλίου έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA. 

Πρόκειται για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντούσε, περιστασιακά, τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της. Ο Μάνος της ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα, με τη Ρούλα να περνά στην αντεπίθεση, θυμίζοντάς του, τις δικές του απιστίες.

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες πού ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι, μην ξαναπείς κάτι άλλο, γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.

Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης φεύγει από το σπίτι καθώς μαθαίνει για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον πονέσει όπως την πόνεσε και ο Μάνος στο παρελθόν.

«Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα» απαντά, γεμάτη θυμό, η Ρούλα στο Μάνο.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο «άνδρας υπόδειγμα» που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή «αγάπαγε» τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις