Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Με «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα» το νέο σποτ για τον εμβολιασμό

Με «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα» το νέο σποτ για τον εμβολιασμό

Αυτή τη φορά, η γυνή δεν φοβήται τον άνδρα, αλλά τον κορονοϊό. Και ο «Αντωνάκης» δεν παίρνει το καπελάκι του να φύγει, αλλά τη μάσκα του και πάει για εμβολιασμό

Είναι το νέο σποτ της κυβέρνησης υπέρ της σημασίας του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Ανέβηκε στα social media του πρωθυπουργού ανήμερα της Ημέρας των Ερωτευμένων με πρωταγωνιστές τον «Αντωνάκη» και την «Ελενίτσα», ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο «Αντωνάκης» (Γιώργος Κωνσταντίνου) και η «Ελενίτσα» (Μάρω Κοντού), ετοιμάζουν από το βράδυ τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους ακόμη και τις μάσκες που ταιριάζουν. Γιατί το επόμενο πρωί έχουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

Στο video, οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές προετοιμάζονται υπό τους ήχους της φωνής της Σοφίας Βέμπο, που τραγουδά «Καινούργια τώρα ζωή» (σε μουσική του Λέο Ραπίτη και στίχους του Μίμη Τραϊφόρου).

Και όταν συναντιούνται πια, οι αγκαλιές απαγορεύονται. Πρώτα, είναι το εμβόλιο και μετά… αυτά.

 

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», αυτό είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας για τον εμβολιασμό που τονίζει στην ανάρτηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις