Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Με οκτώ λέξεις η απάντηση Μπακογιάννη στο εμετικό πανό στο ΠΑ.ΠΕΙ.

Με οκτώ λέξεις η απάντηση Μπακογιάννη στο εμετικό πανό στο ΠΑ.ΠΕΙ.

Ένα πανό εμετικό. Να ρίχνει αλάτι στην πληγή της δολοφονίας του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη 17 Νοέμβρη. Μια πρόκληση που δεν άφησε αναπάντητη ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Κούλη πονάς; Κωστάκη που είναι ο μπαμπάς;» γράφει ένα πανό που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και φέρεται να έχει αναρτηθεί από χθες στο πανεπιστήμιο Πειραιά από αλληλέγγυους στον καταδικασμένο σε ισόβια εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. Απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Οκτώ λέξεις ήταν αρκετές για τους απαντήσει ο Κώστας Μπακογιάννης «φαρμακερά»: «Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά», έγραψε ανεβάζοντας την φωτογραφία με το εμετικό πανό.

 

Το πανό αυτό αναρτήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνας, που κάνει απεργία πείνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αλληλέγγυοι στον «φαρμακοχέρη» της 17 Νοέμβρη «χτυπάνε» τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη για να πικάρουν(!) τον γιο του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις