Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μενίδι: «Την μαχαίρωσε στο αριστερό στήθος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Μενίδι: «Την μαχαίρωσε στο αριστερό  στήθος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Σοκάρει η περιγραφή μιας αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού με το μαχαίρωμα στο Μενίδι και τον τραυματισμό μιας Κινέζας. 

Ενα άτομο εισέβαλε σε κατάστημα στην οδό Φιλαδελφείας και μαχαίρωσε την ιδιοκτήτρια στο στήθος όταν αυτή αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να της αρπάξει την αλυσίδα από τον λαιμό της.

«Ένας 15χρονος την μαχαίρωσε, ο άλλος άντρας κυνηγούσε τον ανήλικο» λέει στο newsit.gr η κυρία Μαρία που έχει επιχείρηση δίπλα στο μαγαζί της άτυχης γυναίκας που την μαχαίρωσε ένα άτομο άγνωστου έως τώρα ταυτότητας.

Η κ. Μαρία περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τα 50 λεπτά αγωνίας.  «Το συμβάν έγινε περίπου στις 17.20. Ήρθαν δύο προς τα εδώ. Ο ένας χωρίς μπλούζα γύρω στα 15 έτρεχε την Φιλαδέλφειας και άλλος ένας που φορούσε μαύρη μπλούζα τον κυνήγαγε. Κάτι πρέπει να είχε κάνει και πιο πριν και τον κυνηγούσε. Πρέπει να είχε πάρει και ουσίες. Το παιδί χωρίς μπλούζα μπήκε κατευθείαν μέσα στο μαγαζί της Κινέζας, πήγε να της τραβήξει την αλυσίδα στον λαιμό. Εκείνη σίγουρα αντιστάθηκε γιατί ξέρει καράτε και την μαχαίρωσε πάνω στο αριστερό της στήθος. Πήρα αμέσως τηλέφωνο το ασθενοφόρο. Μετά είδα τον γιο της να τρέχει. Του έδωσα λίγο νερό γιατί πήγαινε να λιποθυμήσει το παιδί και όταν ήρθε το ασθενοφόρο στις 18.13 γιατί κοίταξα το ρόλοι μου, την έβγαλαν σηκωτή -χλωμή τελείως η γυναίκα- και την έβαλαν σε φορείο».

Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή ούτως ώστε να βρεθεί οπτικό υλικό από κάμερες γειτονικών μαγαζιών και αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να βρει τον αδίστακτο ληστή.

Ρεπορτάζ: Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις