Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Μένουμε Σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι”: Γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο τα… σπάει (Βίντεο)

“Μένουμε Σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι”: Γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο τα… σπάει (Βίντεο)

«Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κου@@@α κορονοϊε»! Κάτοικοι στο Παλαιό Φάληρο δεν «έσπασαν» την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε από το να το γλεντήσουν με την ψυχή τους!

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το βράδυ του Σαββάτου δείχνουν πως αν κανείς έχει τη διάθεση, μπορεί ακόμη και εν μέσω καραντίνας, ακόμη και εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, να ξεφύγει. Όπως έκαναν οι κάτοικοι στην Αγία Βαρβάρα, στο Παλαιό Φάληρο.

Το βράδυ του Σαββάτου σε μια γειτονιά της περιοχής κάηκε το… πελεκούδι, κατά το κοινώς λεγόμενο, με τους κατοίκους να «επιστρατεύουν»… dj (κάτοικος της περιοχής ήταν) και να βάζουν μουσική για να το γλεντήσουν από τα μπαλκόνια τους!   

Click4more Γενέθλια στα χρόνια του κορονοϊού: Η έκπληξη που της έκαναν οι γείτονες

Ένας από τους κατοίκους ανέβηκε ακόμη σε στέγαστρο για να χορέψει… τσιφτέλι υπό τους ήχους του Νίκου Νικολόπουλου και του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» με τη φωνή της Κατερίνας Κούκα.

Ο χαμός… δεδομένος, με τους κατοίκους να έχουν βγει στα μπαλκόνια τους, να πετούν χαρτοπετσέτες στον χορευταρά και να τον αποθεώνουν.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η κάμερα της εκπομπής Μαζί Σου με την Τατιάνα Στεφανίδου, βρέθηκε στη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, με τους κατοίκους να δίνουν ραντεβού για πάρτι και το άλλο Σάββατο!

“Το σύνθημα της γειτονιάς είναι Μένουμε Σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι! Εμείς το εφαρμόζουμε με μουσικές βραδιές κάποιες μέρες την εβδομάδα”, είπε κάτοικος της γειτονιάς στην εκπομπή, ενώ όλοι ήταν ξανά στα μπαλκόνια τους, σφύριζαν, χειροκροτούσαν και έγιναν, αν μη τι άλλο, το καλό παράδειγμα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις