Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μοντέλο με την κοκαΐνη: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της – Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την σύλληψη

μοντέλο κοκαΐνη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Δευτέρα, 13.09.2021, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο. Οι δυο τους κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα 7,8 κιλών κοκαΐνης.

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και υποστήριξε πως η κόρη του ήταν ερωτευμένη και πως ο έρωτας «τυφλώνει».

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δε μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω covid να μιλήσουμε, να πούμε τίποτα. Πέρα από τα βασικά στο τηλέφωνο, αν είναι καλά κτλ. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα περιστράφηκε γύρω από τη… η οποία δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο» είπε στην αρχή ο πατέρας της.

Και συνέχισε: «Είναι ένα παιδί, που είναι 30 ετών και είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Και όχι μόνο την… αλλά και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι. Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη. Και ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Σκόπευαν να παντρευτούν. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου».

Μάλιστα, όπως τόνισε στην εκπομπή Tlive, το πρόβλημα της χρήσης ουσιών του συντρόφου της κόρης του δεν το γνώριζαν.

Δείτε όσα είπε ο πατέρας του μοντέλου

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε κι ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται καρέ – καρέ το τι έκανε ο κατηγορούμενος μία ώρα πριν συλληφθεί.

Δείτε το βίντεο

Εν τω μεταξύ, στο Tlive μίλησε και μια φίλη της κατηγορούμενης, η οποία μάλιστα μίλησε τηλεφωνικά μαζί της και μετά την σύλληψη.

«Εκείνη έκανε τρεις δουλειές. Το σπίτι τους είναι 50 τ.μ. Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη», λέει χαρακτηριστικά η φίλη της παίκτριας ριάλιτι.

Δείτε όλα όσα είπε

Πηγή: Tlive.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις