Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέα Ερυθραία: Ανήλικοι με ψεύτικο όπλο επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους

Νέα Ερυθραία: Ανήλικοι με ψεύτικο όπλο επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους

Τον τρόμο σκόρπισε το βράδυ της Πέμπτης μια παρέα ανηλίκων, οι οποίοι ντυμένοι στα μαύρα κατευθύνθηκαν στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου της Νέας Ερυθραίας και άρχισαν να εκφοβίζουν συνομηλίκους τους. Μάλιστα, στην παρέα των νταήδων βρίσκονταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, και δύο ανήλικα κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης όταν μια παρέα από ανήλικους που βρίσκονταν στο πάρκο, έπεσε θύμα bullying από ομάδα συνομηλίκων της και συγκεκριμένα για οχτώ συνολικά ανηλίκους, μεταξύ αυτών και δύο κοριτσιών. Οι ανήλικοι νταήδες με τη βοήθεια αιχμηρού αντικείμενου και ενός όπλου ρέπλικα απείλησαν και εκφόβιζαν την παρέα των παιδιών που βρίσκονταν στην πλατεία της Νέας Ερυθραίας. 

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό γύρω στις οκτώ και είκοσι. Στις οκτώ και εικοσιπέντε στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ξεκίνησαν να αναζητούν τα άτομα που απείλησαν την παρέα των ανύποπτων ανηλίκων.

Περίπου ένα τέταρτο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στη συμβολή των οδών Ηλία Βενέζη και Εθνικής Αντιστάσεως δύο μαυροφορεμένα άτομα και προέβησαν σε αστυνομικό έλεγχο.

Στη κατοχή του ενός ανηλίκου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος η οποία ήταν αιχμηρή από τη μία πλευρά της. Ο ανήλικος συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις