Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νέα Ερυθραία: Τον σκότωσε φορώντας στολή πολεμικών τεχνών – «Οπλοστάσιο» το σπίτι του

Νέα Ερυθραία: Τον σκότωσε φορώντας στολή πολεμικών τεχνών – «Οπλοστάσιο» το σπίτι του
Πηγή φωτογραφιών: astynomia.gr

Φωτογραφίες ντοκουμέντα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία, με έναν υπάλληλο φυσικού αερίου να χάνει τη ζωή του και έναν τραυματία από σφαίρα στην πλάτη.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο δράστης ήταν ντυμένος με στολή πολεμικών τεχνών. Πλησίασε τους δυο άνδρες που εκείνη την ώρα εκτελούσαν εργασίες φυσικού αερίου και βρίσκονταν στο εργαστήριο που διατηρούν στη γειτονιά και ρώτησε το θύμα: «Εσύ μου έχεις κάνει μάγια με τη σαηεντολογία;». Για να του απαντήσει ο άτυχος άνδρας «σε γνωρίζω ρε φίλε;».

Η απάντηση αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε στον δράστη που άρχισε να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση με τις σφαίρες να τον βρίσκουν στην κοιλιά.

Την ίδια ώρα ο δεύτερος άνδρας τρομοκρατημένος αρχίζει να καλεί σε βοήθεια και να τρέχει με τον δράστη να του λέει «θες και εσύ;» και να γυρνά και να τον πυροβολεί στην πλάτη.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του για να γεμίσει και πάλι το όπλο και να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Την ώρα που πλησίαζε και πάλι στο εργαστήρι όπου ήταν χτυπημένοι οι δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή.

Στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,
2 αυτοσχέδια δρεπάνια, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τον συνέλαβαν άμεσα αφού δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Μάλιστα φώναζε πως «μου έχουν κάνει μάγια» και γενικά ήταν σε πολύ περίεργη κατάσταση.

Μάλιστα όπως αναφέρουν γείτονες η συμπεριφορά του ήταν γενικά προβληματική και αρκετές φορές είχε δημιουργήσει προβλήματα.

«Καλά του έκανα»

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του 43χρονου τραυματία που δέχθηκε τα πυρά από τον 40χρονο δράστη, όταν συνάντησε τον δράστη στον δρόμο και του είπε ότι «σκότωσες το παιδί μου», η απάντηση του άνδρα ήταν απίστευτα ψυχρή και ταυτόχρονα σοκαριστική: «Καλά του έκανα» είπε.

«Άκουσα τον γιο μου να φωνάζει μας σκοτώνει βοήθεια. Και έτρεξα ξυπόλητη και ήμουν η πρώτη. Και τον έβλεπα που έφευγε και του έλεγα μου σκότωσες το παιδί γιατί; Και μου λέει καλά τους έκανα… Τους είπε για την Σολομωνική και σε τέτοια απόσταση άρχισε να πυροβολεί» πρόσθεσε.

Ο γιος ευτυχώς της στάθηκε τυχερός και νοσηλεύεται με τραύματα στον γοφό στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όμως ο 43χρονος συνεργάτης του υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις