Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη η συμμορία ανηλίκων που μαχαίρωσε τον 15χρονο

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη η συμμορία ανηλίκων που μαχαίρωσε τον 15χρονο

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται η συμμορία ανηλίκων που μαχαίρωσε έναν 15χρονο το βράδυ της Κυριακής σε πάρκο στη Νέα Σμύρνη.

Το βράδυ της Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στην οδο Ιωνίας ο 15χρονος δέχθηκε μαχαιριές από μια συμμορία ανηλίκων σε ένα ψητοπωλείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξιό μηρό ενώ παράλληλα τον χτυπούσαν με γροθιές σε ολό το σώμα.

Στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο, ένα τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν 4 άτομα, ένας 16χρονος αλλοδαπός και 3 έλληνες ηλικίας 16 και 17 ετών, με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Από έρευνες στα σπίτια των κατηγορούμενων σε Νέα Σμύρνη και Αμπελόκηπους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι τύπου σουγιά, τα ρούχα που φορούσαν στην επίθεση, ένα ποδήλατο που το είχαν ως μέσο διαφυγής, δυο κινητά και μια φωτογραφία του θύματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις