Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Τα εφτά βίντεο με τους βιασμούς της 14χρονης και ο ρόλος του «Ρουσλάν»

Νέα Σμύρνη: Τα εφτά βίντεο με τους βιασμούς της 14χρονης και ο ρόλος του «Ρουσλάν»

Συνολικά επτά βίντεο βρέθηκαν στο κινητό ενός εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Real News”, το κινητό με τα βίντεο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνάται εξονυχιστικά από τους ειδικούς. 

Η 14χρονη φέρεται να είχε πέσει θύμα μαστροπείας από τρία άτομα. Κατά την κατάθεση της, ανέφερε στους παιδοψυχολόγους πως άκουσε δύο από τους συλληφθέντες να αναφέρονται και σε άλλα βίντεο με ανήλικες. 

Η απάντηση που έδωσε στην κατάθεση της για τα επτά βίντεο, είναι πιθανόν να στρέψει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο ύπαρξης εκτεταμένου κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν ακόμα και ενήλικες γυναίκες, στην πλειονότητα τους αλλοδαπές. 

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βάσιμες ενδείξεις, πως οι δράστες συστηματικά και μεθοδικά κυρίως μέσω διαδικτύου, προσέγγιζαν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια και με διάφορους τρόπους τα έπειθαν να εκδίδονται σε παιδεραστές που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσά άνω των 100 ευρώ, για να τα βιάσουν. 

Οι αρχές έχουν στη διάθεση τους πληροφορίες, κυρίως για τη δράση του 29χρονου αλλοδαπού συλληφθέντος. Αυτές φέρεται να έχει προωθήσει στην πορνεία, σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο, αλλοδαπές γυναίκες άνω των 20 ετών, τις οποίες είχε “ψαρέψει” από το ίντερνετ. 

Ο καταζητούμενος “Ρουσλάν”

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες  της Αστυνομίας για τον καταζητούμενο άνδρα, που φέρεται να βίασε τη 14χρονη την περασμένη Κυριακή σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστών. Ο ίδιος φρόντισε να εξαφανίσει άμεσα τα ίχνη του, ωστόσο οι τρεις συλληφθέντες τον έχουν κατονομάσει ως τον βιαστή του κοριτσιού και, μάλιστα, έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό του κινητού του.  

Ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να κατέθεσε ότι ο καταζητούμενος, ηλικίας περίπου 24 ετών, έχει το παρατσούκλι “Ρουσλάν” και καταγωγή από τη Βουλγαρία ή τη Γεωργία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο “Ρουσλάν” είναι μπράβος σε κακόφημα νυχτερινά κέντρα με γυναίκες στο Μεταξουργείο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως συνοδός ασφαλείας “σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα και χρειάζονται προστασία”.

Πηγή: Real News

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις