Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νεκρό βρέφος από ροτβάιλερ: Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν – Ράκος η μητέρα

Νεκρό βρέφος από ροτβάιλερ: Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν – Ράκος η μητέρα

Ραγίζει καρδιές η τραγωδία με θύμα δυο μηνών κοριτσάκι στα Γλυκά Νερά.
Τραύματα σε όλο του το σώμα από την επίθεση του ροτβάιλερ είχε το άτυχο βρέφος.
Επί 30 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν οι γιατροί στο Παίδων Πεντέλης.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Α.Τ. Παιανίας όπου βρίσκεται η 35χρονη μητέρα.
Λιποθυμά συνεχώς από το σοκ και όταν συνέρχεται ζητά το παιδί της.
Δείτε το σκυλί που άγνωστο ακόμα γιατί επιτέθηκε στο παιδί και το σκότωσε.

Δεν χωρά ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12.09.2019) στα Γλυκά Νερά. Μια 35χρονη μητέρα ήταν στο σπίτι με το μόλις δυο μηνών κοριτσάκι της όταν το ροτβάιλερ της οικογένειας επιτέθηκε στο παιδί, ενώ εκείνο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στην κούνια του, και το κατασπάραξε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το Παίδων Πεντέλης, όπου η μητέρα μετέφερε αμέσως το παιδί της μετά την επίθεση του ροτβάιλερ, αναφέρει πως το δυο μηνών κοριτσάκι είχε τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα ζητούσε από τους γιατρούς να σώσουν το παιδάκι της. Επί μισή ώρα οι γιατροί στα εξωτερικά ιατρεία προσπαθούσαν να επαναφέρουν το παιδί, αλλά ήταν πολύ αργά. Το μηνών βρέφος είχε ήδη χάσει τη ζωή του πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Παίδων Πεντέλης αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Η αστυνομία που κλήθηκε στο νοσοκομείο μετέφερε τη μητέρα στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας, όπου παραμένει, σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για να ρίξει φως στο πως έγινε η επίθεση του ροτβάιλερ της οικογένειας στο βρέφος.

Δίπλα στη μητέρα βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος της αστυνομίας. Η 35χρονη δεν μπορεί να αντέξει τον πόνο της απώλειας του μόλις δυο μηνών παιδιού της. Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Το ζευγάρι έχει και τρία αγόρια.

Η γυναίκα δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει στους αστυνομικούς. Από το σοκ λιποθυμά συνέχεια και όταν συνέρχεται τα ουρλιαχτά της «το παιδί μου, το παιδί μου» ακούγονται παντού και ραγίζουν καρδιές.

Σε φιλοζωική το ροτβάιλερ

Το σκυλί φαινόταν άγριο και ήταν συνεχώς στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο του οικήματος όπου μένει η οικογένεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονάς τους.

Το σκυλί παρέμεινε στο μπαλκόνι και μετά το περιστατικό, έως ότου να αποφασιστεί η τύχη του. Το μεσημέρι, η ασφάλεια μπήκε στο σπίτι και παρέδωσε το ροτβάιλερ σε ανθρώπους φιλοζωικής.

Το σκυλί, ο Βύρωνας όπως το λένε, μεταφέρθηκε σε φιλοζωική στο Κορωπί, όπου θα εξεταστεί από κτηνιάτρους.

Εκείνοι θα κρίνουν σε ποια κατάσταση είναι το ροτβάιλερ, θα ενημερώσουν τον εισαγγελέα και αφού περάσει και από ειδική επιτροπή θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα θανατωθεί ή όχι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις