Ελλάδα

Ο αστυνομικός της Βουλής κατέγραφε ακόμη την πεθερά του στο μπάνιο – Γέννησε η γυναίκα του

Το βίντεο αυτό υπήρχε στον υπολογιστή του αστυνομικού της Βουλής τον οποίο έχουν «ξεψαχνίσει» οι Αρχές όπως και τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα του κατηγορούμενου

Εξελίξεις στην υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, αστυνομικός και αυτή στο επάγγελμα, κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News ο αστυνομικός της Βουλής είχε φτάσει στο σημείο να καταγράφει με κάμερα ακόμη και την πεθερά του στο

Συγκεκριμένα στον υπολογιστή του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής βρέθηκε ένα βίντεο που καταγράφεται ο ίδιος να τοποθετεί τα γυαλιά που είχε με την κρυφή κάμερα και να καταγράφει την πεθερά του να κάνει μπάνιο.

Το βίντεο αυτό υπήρχε στον υπολογιστή του αστυνομικού της Βουλής τον οποίο έχουν «ξεψαχνίσει» οι Αρχές όπως και τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα του κατηγορούμενου.

Στο μεταξύ γέννησε σήμερα (20/02/2025) η γυναίκα του κατηγορούμενου, επίσης αστυνομικός, η οποία κατηγορείται και αυτή για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της.

Η γυναίκα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι δύο μέρες νωρίτερα από την πιθανή ημερομηνία που είχε για τον τοκετό της.

Ο σύζυγός της που βρίσκεται μέσα στη φυλακή φέρεται να ετοιμάζεται για νομικές κινήσεις καθώς έχει κριθεί ακατάλληλη για μητέρα και την κατηγορεί για σκευωρία εις βάρος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Ρούτσι και Ζωή Κωνσταντοπούλου με σκούπες μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: «Τιμωρητική η τροπολογία, μην πειράξετε τα παιδιά»
«Εάν ήταν τα παιδιά σας εδώ πέρα, τι θα κάνατε; Είμαστε εδώ ειρηνικά, δεν είμαστε εμείς η απειλή, άλλοι είναι - Τα παιδιά εδώ είναι η οικογένειά μου και έτσι θα παραμείνουμε» λέει ο Πάνος Ρούτσι
Η ομάδα "Μέχρι Τέλους" στο σημείο που είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
59
«Ματωμένο» γλέντι στα Χανιά: Τον πυροβόλησε στο στήθος και τράπηκε σε φυγή – Συγγενείς θύμα και δράστης
Ο δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, και φέρεται να είναι 25χρονος που έχει συγγενική σχέση με το θύμα
Περιπολικό 11