Ελλάδα

«Οι γονείς μου δεν αδιαφορούν για τα παιδιά μου» λέει η 35χρονη σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Τι απαντά στο newsit.gr μέσω του δικηγόρου της η 35χρονη αστυνομικός για τις καταγγελίες ότι κανείς συγγενής δεν επισκέπτεται τα παιδιά στο νοσοκομείο

«Δεν ισχύει ότι οι γονείς μου δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά μου», υποστήριξε μέσω του δικηγόρου της στο newsit.gr η 35χρονη σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την αδιαφορία των στενών συγγενών για τα παιδιών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά της οικογένειας σήμερα (12/12/2024) αναμένεται να μεταφερθούν από την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Πεντέλης σε δομές, με τα τρία από αυτά να καταλήγουν στην «Κιβωτό». Ο δικηγόρος της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής, έδωσε την απάντηση της γυναίκας αναφορικά με το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας και τις φήμες ότι κανείς από την οικογένεια δεν επισκέπτεται τα ανήλικα παιδιά.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πολλοί που ανέφεραν ότι το στενό περιβάλλον της οικογένειας της 35χρονης σύζυγο του αστυνομικού παραμέλησε τα παιδιά, καθώς δεν τα επισκέφτηκε ούτε μια φόρα στο νοσοκομείο.

«Δεν είναι αλήθεια ότι οι γονείς της αδιαφορούν για τα παιδιά της. Άκουσα κάποιον να λέει ότι τα παιδιά στο νοσοκομείο είναι παραμελημένα και δεν τα επισκέπτεται κανένας συγγενής. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι γονείς της νοιάζονται για την τύχη των παιδιών της», είπε στο newsit.gr o δικηγόρος της 35χρονης Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Και συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Μου κάνει εντύπωση που λέγεται αυτό. Το προσωπικό του νοσοκομείου έδιωξε τους παππούδες όταν πήγαν να δουν τα παιδιά. Αν ήταν στο χέρι τους, θα ήταν κάθε μέρα εκεί».

Σύμφωνα με την πλευρά της 35χρονης θα οριστεί και τεχνικός σύμβουλος προκειμένου να εξετάσει αν δικαιολογείται και ψυχιατρικά η στάση της 35χρονης να γνωστοποιήσει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της. Αυτό δηλαδή που θέλουν να αποδειχτεί είναι εάν πέρα από τον φόβο της γυναίκας συντρέχει και ψυχιατρική αιτιολογία που την έκανε να υπομένει το μαρτύριο από τον 45χρονο αστυνομικό σύζυγο της τόσο αυτή όσο και τα παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έσπρωχνε το παιδί βαθιά στη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου κι αυτό προσπαθούσε να πάει κοντά της» λέει ο Καλλιακμάνης
Ο ίδιος αμφισβητεί το σενάριο του ατυχήματος στο σπίτι που παρουσιάζει η Αλγερινή μητέρα, καθώς εκτιμά ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί πριν οδηγηθεί στην παραλία της Έδεμ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία
Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό 3χρονο κορίτσι του Παλαιού Φαλήρου - Προμελέτη και συγκάλυψη «δείχνουν» τα ευρήματα
Η μητέρα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή όπου καλείται να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων - Η ίδια πέφτει σε αντιφάσεις και αλλάζει συνεχώς την ομολογία της
Το δώμα που έμενε η οικογένεια στα Πατήσια