Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Αδιάσειστα τα στοιχεία για τον δολοφόνο της Μαλένας και της Ιριδας

Πάτρα: Αδιάσειστα τα στοιχεία για τον δολοφόνο της Μαλένας και της Ιριδας

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται την προσεχή εβδομάδα στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς πρόκειται να ασκηθεί ποινική δίωξη και θα έρθει στο φως ποιος ή ποιοι αφαίρεσαν την ζωή της Μαλένας και της Ιριδας.

Οι δύο εισαγγελείς, οι κύριοι Ελευθεριάνος και Ανδρέου, μελετούν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία 40 καταθέσεις και το πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλογρηά, που δείχνει ξεκάθαρα δολοφονία σύμφωνα με το Star. Για να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται καν ομολογία, ούτε εξηγήσεις από τον ύποπτο, γιατί όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Ουσιαστικά θα μάθουμε ποιος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο στη Μαλένα και την Ίριδα.

Σύμφωνα με το Star το κέντρο των ερευνών είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δική της κατάθεση στο φάκελο και είναι η μοναδική κατάθεση που λείπει. Επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών.

Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη περιμένει τις εξελίξεις. Όποιος και αν είναι ο κατηγορούμενος, όπως είχε αποκαλύψει το δελτίο ειδήσεων του Star πριν από λίγες ημέρες, θα σταθεί απέναντι νομικά.

Στη συνέχεια θα πάρει αντίγραφα της δικογραφίας και κυρίως του πορίσματος. O πατέρας των παιδιών διαψεύδει προς το παρόν ότι θα κινηθεί εναντίον του Δημοσίου, διεκδικώντας ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις