Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα – Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Μόνο το νέο πόρισμα παραπέμπει σε έγκλημα, υπάρχουν ιατροδικαστές που διαφωνούν

Πάτρα – Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Μόνο το νέο πόρισμα παραπέμπει σε έγκλημα, υπάρχουν ιατροδικαστές που διαφωνούν

Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζεται, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Η 33χρονη μητέρα, που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, καλείται να δώσει εξηγήσει και για τα άλλες δύο κόρες της. 

Για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας μίλησε το πρωί της Τετάρτης (06.07.2022) στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος. Ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας ανέφερε πως την Παρασκευή αν δεν υπάρξει ολιγοήμερη αναβολή θα παραδοθεί η κατάθεση μέσω υπομνήματος για το θάνατο των τριών παιδιών. «Το σημείωμα θα περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό της έγγαμης ζωής τους ζευγαριού από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι «το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα, όλα τα άλλα στοιχεία δείχνουν θάνατο από φυσικά αίτια», ενώ συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν ιατροδικαστές που έχουν αντίθετη άποψη από το νέο πόρισμα όμως δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους γιατί δεν θέλουν το διασυρμό».

Από αυτές τις διαρροές προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις αρχικά πορίσματα.

Τέλος, ανέφερε πως «δεν υπάρχουν επιστημονικές διαφωνίες για τα αίτια του θανάτου των παιδιών, ενώ η δίκη θα μετατραπεί σε ιατροδικαστικό ντέρμπι».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις