Site icon NewsIT

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε για τους μπράβους και τις χαρτορίχτρες

08.04.2022 | 22:59
Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε απαντήσεις σε όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με τους μπράβους που φέρεται να έβαλε για να χτυπήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, και τις… επισκέψεις της σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Η 33χρονη από την Πάτρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, απάντησε γραπτώς σε ερωτήσεις που της τέθηκαν από το Star, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα χαρακτήρισε αστεία και διέψευσε ότι έχει πάει σε καφετζούδες, αλλά και ότι έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου» είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Επίσης, οι δικηγόροι της, της έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται, ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα». Πλέον, όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Οι ημερομηνίες “κλειδιά” πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τα επεισόδια από τα οποία βασανιζόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα καθώς και το παράδοξο γεγονός ότι αυτά συνέβαιναν πάντα όταν ήταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου και ποτέ στη ΜΕΘ, δεν διέλαθε της έμπειρης ματιάς των αξιωματικών της Αστυνομίας.

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, εξετάζοντας το ημερολόγιο των επεισοδίων της Τζωρτζίνας, όπως περιγράφονται στην δικογραφία οδηγήθηκαν σε τέσσερις διαπιστώσεις, που είναι οι εξής:

  • 21 Ιανουαρίου 2022: Εισαγωγή στη ΜΕΘ με βραδυκαρδία, όπου παραμένει για 12 ώρες. Μετά από 24 ώρες επιστρέφει στην κλινική χωρίς να παρουσιάσει επεισόδιο.
  • Μετά την επιστροφή εμφανίζει 4 επεισόδια σε μεσοδιάστημα μόλις 6 ωρών. Οι γιατροί βάζουν ξανά το παιδί στη ΜΕΘ, όπου παραμένει για 36 ώρες. Η εικόνα της ήταν καθαρή και δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα όλο εκείνο το διάστημα. Έτσι επιστρέφει στην κλινική.
  • Παρουσιάζει ακόμα ένα επεισόδιο με βραδυκαρδία 24 ώρες μετά την επιστροφή και επιστρέφει στην ΜΕΘ. Παραμένει εκεί για μία ολόκληρη ημέρα χωρίς να εμφανίσει κανένα απολύτως σύμπτωμα. Είναι η τελευταία φορά που θα επιστρέψει στην παιδιατρική κλινική.
  • Εκεί θα εμφανίσει νέο επεισόδιο και θα κριθεί η επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τελικά το 9χρονο παιδί κατέληξε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version