Site icon NewsIT

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή σε Survivor, Voice και House of Fame

11.04.2022 | 12:27
Μάνος Δασκαλάκης

Διακαής πόθος του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία του παιδιά στην Πάτρα, φαίνεται πως ήταν η συμμετοχή σε ριάλιτι. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η εκπομπή του ANT1, όπου σημειώθηκε πως ο ίδιος δεν είχε δηλώσει συμμετοχή μόνο στο ριάλιτι X-Factor, αλλά και σε πλήθος άλλων ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή αποκάλυψε πως τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το ριάλιτι «House of Fame».

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό «The Voice» όμως δεν κατάφερε να περάσει από την πρώτη φάση.

Μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας ο ίδιος φαίνεται να δήλωσε συμμετοχή και στο φετινό Survivor, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version