Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγεί τον τρόπο που προδόθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τα ήθελε αλλιώς»

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγεί τον τρόπο που προδόθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τα ήθελε αλλιώς»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και στέκεται στις κινήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, είχε μιλήσει για έγκλημα από τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, δήλωναν εξοργισμένοι από τα δημοσιεύματα και τις αιχμές ορισμένων. Όπως εξηγεί ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας, η 33χρονη από τότε αλληλοαναιρούσε τον εαυτό της και αυτό όπως είπε δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Εκτίμησε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σχεδιάσει αλλιώς την υπόθεση με την Τζωρτζίνα αλλά κάποια πράγματα δεν της βγήκαν. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πιθανότατ η 33χρονη να είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την 9χρονη κόρη της και νωρίτερα, αλλά έκανε λάθος με την ποσότητα της κεταμίνης. Γι’ αυτό την τελευταία φορά όπως τόνισε, χρησιμοποίησε μια ποσότητα που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο ούτε στους γιατρούς, ούτε στο παιδί. «Λυπάμαι αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη διαμάχη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε πως φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Κάλεσε και τους δύο να βγουν τώρα και να πουν την αλήθεια. Όλα όσα έζησαν και όλα όσα συνεχίζουν να κρύβουν σε αυτή την τόσο σκοτεινή υπόθεση.

Όλα αυτά την ώρα που συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών. Σε όλες υπάρχουν αναφορές για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις κινήσεις που έκανε την ώρα που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μια μάχη που όπως αποδείχθηκε ήταν καταδικασμένη να χάσει…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις