Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή καταδίωξη με πυροβολισμούς

Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή καταδίωξη με πυροβολισμούς

Ένας νεκρός και 7 τραυματίες είναι ο απολογισμός της αιματηρής καταδίωξης που σημειώθηκε στο Πέραμα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Η αιματηρή καταδίωξη ξεκίνησε από τη λεωφόρο Θηβών, συνεχίστηκε στο Χαιδάρι για να καταλήξει με τραγικό τρόπο στο Πέραμα.

Το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στη λεωφόρο Θηβών ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και έκανα σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Εκείνος όμως δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στη Θηβών, να συνεχιστεί στο Χαϊδάρι και να καταλήξει τελικά στο Πέραμα και στις οδούς Φρίξου και Ιωνίας όπου και τελείωσε αιματηρά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο αλλά επιχείρησε ακόμη και να εμβολίσει τους αστυνομικούς, πέφτοντας πάνω σε μια μηχανή της ΔΙΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και λίγο μετά να υποκύψει στα τραύματά του. Τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένα δεύτερο άτομο, ενώ ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και αναζητείται.

Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Συνολικά οι τραυματίες είναι επτά, οι έξι αστυνομικοί και ο ένας επιβάτης του αυτοκινήτου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις