Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέραμα: «Η ξαδέλφη μου μου είπε ότι υπήρχε ασέλγεια στην 6χρονη» λέει η θεία

Πέραμα: «Η ξαδέλφη μου μου είπε ότι υπήρχε ασέλγεια στην 6χρονη» λέει η θεία

Μαζί με τη μητέρα του φέρεται να βρισκόταν το 6χρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο Ιρακινό σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα. Η θεία του παιδιού αναφέρει ότι η ξαδέλφη της της είπε ότι η ασέλγεια έγινε στο παιδί την ώρα που η ίδια ήταν στην τουαλέτα.

Η θεία του παιδιού μίλησε στο newsit.gr αποκαλύπτοντας ότι η ξαδέλφη της της είπε ότι «η ίδια ήταν με το παιδί εκείνη την ώρα» στο μαγαζί στο Πέραμα και σημείωσε πως μίλησε με την μητέρα.

Η γυναίκα περιέγραψε όσα της είπε η ξαδέλφη της: «Ήταν στο μαγαζί, μιλάγανε, ήταν όλα μία χαρά. Η μικρή είναι κολλημένη πάνω του γιατί του έχει πολλή αγάπη. Όταν έφυγαν από εκεί, η ξαδέρφη μου είπε ότι ο άνθρωπος αυτός ασέλγησε πάνω στο παιδί».

Η ίδια αναφέρει ότι η ξαδέλφη της της είπε πως η ίδια διατηρούσε φιλική σχέση με τον 43χρονο και ότι αυτός ήταν ο λόγος που «πηγαίναμε συνέχεια εκεί [στο πλυντήριο αυτοκινήτων]». Τόνισε, δε, ότι της είπε πει ότι δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στην ξαδέλφη της ότι είδε τον 43χρονο να παρενοχλήσει σεξουαλικά το παιδί:

«Εμένα η μητέρα μού είπε ότι το παιδί είχε ξαπλώσει επειδή δεν ήταν καλά και θα του έβαζαν θερμόμετρο. Η μητέρα είχε πάει στην τουαλέτα και γυρνώντας από την τουαλέτα μου είπε ότι τον είδε να κάνει αυτή την πράξη».

Επιπλέον, η ξαδέλφη της μητέρας είπε: «Τη ρώτησα “τι γίνεται;” και μου είπε ότι θα πάει να κάνει ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί. Τη ρώτησα “τι έγινε;” και μου βεβαίωσε πως το παιδί δεν έχει πειραχτεί, δεν βρέθηκε υλικό από το άτομο που κατηγορείται».

Μιλώντας για τον 43χρονο, η θεία είπε στο newsit.gr ότι ο άνδρας δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και παράλληλα δήλωσε επιφυλακτική για τα όσα της ανέφερε η ξαδέλφη της. Και αυτό επειδή δεν πιστεύει ότι ο Ιρακινός θα μπορούσε να διαπράξει ασέλγεια, η οποία καταγγέλθηκε εναντίον του.  

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις