Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πετράλωνα: «Έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί», λέει ο 17χρονος για τους βιασμούς

Πετράλωνα: «Έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί», λέει ο 17χρονος για τους βιασμούς

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τις καταγγελίες δύο παιδιών από τα Πετράλωνα για βιασμούς και κακοποιήσεις από τον πατέρα τους.

Η κόρη της οικογένειας από τα Πετράλωνα έδωσε νέα κατάθεση, ενώ ο 17χρονος αδερφός της ζητά την τιμωρία εκείνων που του έκαναν κακό.

Μιλώντας στο Star ο 17χρονος ζητά μόνο ένα πράγμα. «Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που βίαζαν εμένα και τις αδερφές μου αλλά και αυτήν που τους συγκάλυπτε (σ.σ. εννοώντας τη μητέρα του)».

Καταγγέλλει τον πατέρα, τον θείο, αλλά και άτομα από το περιβάλλον τους για βιασμό και κακοποιήσεις. Εχει καταθέσει μήνυση και κατά της μητέρας του, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε τα όσα γίνονταν και αδιαφορούσε.

Ο 17χρονος αναφέρεται στους εφιάλτες του και τη φρίκη που υποστηρίζει ότι έζησε. Για τις απειλές που, όπως υποστηρίζει, δέχεται μέχρι και σήμερα. «Με απειλούν, έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί».

Ο νεαρός μάλιστα αποκαλεί τους γονείς του μόνο με τα ονόματά τους. Κατέθεσε στις αρχές πριν από μία εβδομάδα, ενώ σήμερα η μεγάλη του αδερφή πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες. Οι αποκαλύψεις που έκανε προκαλούν ανατριχίλα.

«Με έβαζαν να δείχνω το στήθος μου σε κόσμο»

«Στα ταξίδια που κάναμε στην Καβάλα ο πατέρας  μου και ο θείος μου, με έβαζαν να σηκώνω την μπλούζα μου και να δείχνω το στήθος μου και σε άλλο κόσμο. Μου έδιναν κάθε φορά 5 ευρώ. Αυτό γινόταν για χρόνια…από την ηλικία των 8 ετών ως και 15 ετών» είπε η 22χρονη.

Κατάθεση και μάλιστα μαραθώνια έδωσε και ο συγγραφέας, o οποίος έδωσε στις αρχές όλα εκείνα τα στοιχεία που, όπως λέει, έχει στα χέρια του για τις κακοποιήσεις και τους βιασμούς των παιδιών. Εχει καταθέσει και αυτός μήνυση κατά της μητέρας.

Οι δύο γονείς των παιδιών αρνούνται τα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά τους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη κατά του πατέρα και άλλων 9 ατόμων και τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί το βούλευμα για το αν θα δικαστούν ή όχι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις