Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός στο Twitter για το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος

Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός στο Twitter για το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν και ο ηθοποιός καταδικάστηκε για τις δύο απόπειρες βιασμού (το 2010 και το 2014), στις οποίες ήταν κατηγορούμενος, τελικά θα παραμείνει ελεύθερος αφού το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι τo Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την Τετάρτη (08.02.2022) συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού, κάνοντας ουσιαστικά δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα που είχε προτείνει 6 και 6. Στην ουσία τα 11 χρόνια συνολικά (6+5) έγιναν 8, με τη διαδικασία της συγχώνευσης των ποινών, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Και η εξέλιξη αυτή, έφερε «βροχή» ορισμένων αναρτήσεων στο Twitter. 

«Άλλο ένα τέρας κυκλοφορεί ελεύθερο με τις ευλογίες της ελληνικής δικαιοσύνης» έγραψε ένας χρήστης του Twitter και δεν ήταν ο μόνος. «Ελεύθερος με αναστολή ο #Φιλιππίδης. Πέσατε από τα σύννεφα; Ξανανεβείτε. Και καθίστε αναπαυτικά. Οι βιαστές σε αυτή τη χώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι» έγραψε ένας άλλος. «Αθώος για τον βιασμό..ενοχος για τις απόπειρες. Οποτε αφήστε τον ελεύθερο. Ειναι αυτό που λέμε…να σε μυρίσει θέλει μόνο δεν θα σε δαγκώσει» σημειώνει κάποιος άλλος. 

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter: 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις