Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά – Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιες

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Η έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη την Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές. Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού. Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

Κλειστά μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ύστερα από απόφαση του υπουργείου Παιδείας. Τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στους δήμους της περιοχής, αναγκάζουν τις υγειονομικές Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 θα παραμείνει κλειστό το ειδικό δημοτικό σχολείο Σαλαμίνας, ενώ μέχρι την 1η Οκτωβρίου το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης. Κλειστά επίσης θα παραμείνουν έως 01-10-2020 το 14ο νηπιαγωγείο Καβάλας, έως 29-09-2020 το 7ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης και ως 02-10-2020 το 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης.

Το υπουργείο Παιδείας έχει στον “αέρα” μια σελίδα (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα αυτή συνεχώς ανανεώνεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις